Rick Schel­lin­gerhout


Lid Algemeen Bestuur

Rick Schellingerhout zet zich al jaren in voor een duurzame samenleving. Ook binnen de Partij voor de Dieren. Voorheen was hij duoraadslid in Zaanstad en nu is hij actief als duolid in het Waterschap. Ook is hij actief binnen de werkgroep Amsterdam.

Rick heeft psychologie en humanistiek gestudeerd en doceert Ecosociaal werk aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij ook in de medezeggenschapsraad zit. Hardlopen en klussen op een zo duurzaam mogelijke manier zijn dingen die hij graag doet naast het waterschap en werk.

De ambitie binnen AGV is om alle duurzame plannen te versnellen voor dieren, klimaat, biodiversiteit, omgeving en toekomst. We hebben geen tijd te verliezen.

Gerelateerd

Kiezers bedankt, het is opnieuw gelukt!

Vier zetels in het Waterschap.

Bij de waterschapsverkiezingen van 15 maart is het de Partij voor de Dieren weer gelukt om 4 zetels in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht te bemachtigen en opnieuw de derde grote partij te worden. De gekozen kandidaten Rick Schellingerhout, Kitty Jonk, Cynthia Hulskamp en Rutger Sypkens staan te trappelen om als nieuwe PvdD fractie de rol van donkergroene en dierenwelzi...

Nieuws