Leden­raad­pleging


Goede vragen en enthou­siaste reacties

12 juni 2023

De Partij voor de Dieren gaat meedoen aan de coalitie in waterschap Amstel, Gooi en Vecht. We vinden het belangrijk om te weten wat leden van ons coalitieakkoord vinden. Daarom organiseerden we op 11 juni 2023 een speciale middag voor leden.

Tijdens de middag legden Rick en Kitty uit hoe het coalitieakkoord tot stand is gekomen. Daarna kwamen er goede vragen en enthousiaste reacties uit de zaal. Bijvoorbeeld over de coalitie (PvdA, Water Natuurlijk, PvdD en Ongebouwd), over onze plannen, wat we extra voor de dieren gaan betekenen, en ook waar we hebben moeten strijden om onze idealen hoog te houden. We zijn alle leden ontzettend dankbaar voor hun betrokkenheid.

De komende jaren zal de Partij voor de Dieren het waterschap 'dualistisch' besturen. Dat betekent dat de mensen die tijdens de verkiezingen zijn gekozen zich blijven inzetten als volksvertegenwoordiger. Dat vinden we democratischer.

Onze vrouw in het dagelijks bestuur van het waterschap komt van 'buiten' en heet Jennifer Bloemberg. Zij is al lang actief lid van de Partij voor de Dieren en heeft veel ervaring in de lokale politiek. Ook kent zij het waterschap goed, in de afgelopen zittingsperiode was zij Algemeen Bestuurslid en de voorzitter van de fractie in het waterschap voor onze partij.

Samen zullen onze vertegenwoordigers (Rick, Kitty, Rutger, Cynthia, Bram en Suzanne) en onze bestuurder (Jennifer) de groene aanjagers zijn in het waterschap!

Op de foto (vlnr): Kitty, Jennifer en Rick

Een deel van de aanwezigen op de ledenraadpleging 11 juni 2023

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren in coalitie

Voor het eerst in de geschiedenis gaat de Partij voor de Dieren meedoen aan een coalitie in een waterschap! Tijdens de vorige...

Lees verder

Coalitieakkoord is nu officieel

Bijna twee weken geleden hebben we het coalitieakkoord besproken met leden van de Partij voor de Dieren. Vandaag is het akkoo...

Lees verder